Siirry sisältöön

Hae apurahaa ammatilliseen kehittymiseen

Taina / 23.11.2023

Työssä kehittyminen ja uuden oppiminen ovat tärkeä osa työelämää. Haluamme tukea jäseniämme oman osaamisen kehittämisessä. Sen takia myönnämme apurahoja ammatilliseen kehittymiseen. Tämän vuoden syksyn apurahahaku on auki 3.12. asti.

arm-1284248_640

Jäsenemme voivat hakea apurahoja ammatilliseen kehittymiseen kuten koulutukseen, seminaariin, alan kirjallisuuteen tai väitöskirjan tekoon. Apurahaa voi hakea myös jo pidettyyn kurssiin tai koulutukseen, jos se kohdistuu kuluvalle apurahavuodelle (vuosi 2023).

Apurahan suurus on enintään 500 € / hakija, ja se myönnetään vain jäsenelle. Apurahaa ei myönnetä opinnäytetöihin, vaan näitä varten on opinnäytetyöstipendi.

Hakemukset arvioidaan nimettöminä.

Hakuohjeet

Apurahaa haetaan siihen tarkoitetulla lomakkeella. Löydät linkin sivun alaosasta.

Millä kriteereillä apuraha myönnetään?

  • Teema, johon apurahaa haetaan, kehittää kieliasiantuntijaa työssään ja liittyy työelämään ja oman osaamisen kehittämiseen.
  • Hakijan tulee olla hyväksytty jäseneksemme ennen apurahahakemuksen lähettämistä.

Apurahaa ei voida myöntää muiden järjestöjen suljettuihin (vain sen järjestön jäsenille tarkoitettuihin) koulutuksiin. Apurahan saaja on velvollinen raportoimaan käytettyään apurahan. Raportointia varten on oma lomake, joka lähetetään apurahan saajille. Jos apurahan käytöstä ei raportoida, apuraha voidaan periä takaisin.

Apurahan jakamisesta ja saajista päättää Kieliasiantuntijat ry:n hallitus toukokuun kokouksessaan. Ilmoitamme saajille henkilökohtaisesti. Lisätietoja apurahasta voit kysyä meiltä sähköpostitse: toimisto@kieliasiantuntijat.fi.