Siirry sisältöön

Myynti – arvostavaa vuoropuhelua asiakkaan auttamiseksi

16. ja 24.9.2021, verkossa

Huhtikuussa kävimme aamukahvikeskustelua arvon myymisestä ja miten arvoa voisi välittää asiakkaalle. Nyt teema jatkuu koulutuksen muodossa. Myynti - Arvostavaa vuoropuhelua asiakkaan auttamiseksi -koulutuksessa perehdymme muun muassa myynnin teemoihin ja asiakasarvon välittämiseen. Lisäksi osallistujat saavat käytännön työkaluja omaan työhönsä.

people-2557399_640

Aika: 16. ja 24.9. klo 9–12
Paikka: verkossa
Kouluttaja: Kalle Reunanen
Koulutuksen hinta: 40 euroa. Jos lasku lähetetään työnantajallesi, hinta on 250 euroa (hintaan ei lisätä alvia).

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäisen osan teemana on asiakasarvon käsitteen, arvostavan vuoropuhelun ja oikeiden puheenaiheiden tunnistaminen asiakkaan maailmasta. Toisessa osassa keskitymme käytännön työkaluihin ja niiden käytön harjoitteluun.

Ensimmäinen osio 16.9.

  • Arvostava vuoropuhelu myynnissä
  • Asiakasarvon käsite
  • Asiakasarvon lähteitä
  • Arvoarvauskartta myynnin sisällön kehittämisessä

Toinen osio 24.9.

  • Myynnin puheenaiheet
  • Asiakastarpeen selvitys, luonti ja kasvatus
  • Kysymyksen ja asiakaskuuntelu
  • Keskustelumalli arvon luontiin ja kasvatukseen

Koulutuspäivien välissä tehdään välitehtävä.

Lisäksi osallistujat saavat sähköisenä jaettavan taustamateriaalin, joka on on tukena koulutuksen aikana ja sen jälkeen. Koulutuksessa käytetään alustoina Zoomia ja Muralia.

Kouluttajasta

Kalle Reunasella on pitkä kokemus asiakkaaseen ja asiakasarvoon keskittyvän myyntityön valmentamisessa sekä kehittämisessä. Arvostavan vuoropuhelun käynti asiakkaiden kanssa heille ehdotettavasta arvosta on merkittävässä roolissa Kallen valmennuksissa sekä konsultoinneissa.

Hän toimii asiakas- ja asiakaspalvelukokemuksen mittaamiseen ja johtamiseen erikoistuneen SaaS -ohjelmistoyrityksen Surveypal Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän vetää asiakasarvoon ja sen kehittämiseen erikoistuneen Innomaatti Oy:n toimitusjohtajana.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen sulkeutuu 6.9.