Siirry sisältöön

Kieliasiantuntija, tule mukaamme – asetu ehdolle hallitukseen!

Hanna / 19.10.2020

Työelämä muuttuu, mutta voit itse olla vaikuttamassa siihen, miten se muuttuu. Kieliasiantuntijat ry:n toiminnassa pääset työelämäkeskustelujen ytimeen ja voit olla mukana rakentamassa kielialan tulevaisuutta. Kerro meille, mitkä asiat sinua erityisesti kiinnostavat ja mihin toivoisit meidän keskittyvän edunvalvonnassa.

balloons-1012541_640

Kieliasiantuntijat ry:n syyskokouksessa 19.11. valitaan hallitukseen jäseniä kaudelle 2021–2022. Asetu nyt ehdolle! Täytä hakulomake 4.11. mennessä.

Hallituksessa voit vaikuttaa työelämän muutokseen

Hallituksessa on täytettävänä 4–6 varsinaisen jäsenen paikkaa ja kahden varajäsenen paikat. Hallitustyöskentelyssä et välttämättä tarvitse aiempaa järjestökokemusta, mutta sinulla on oltava halua vaikuttaa ja intoa paneutua yhteisten asioiden hoitoon.

Hallituksen jäsenenä olet mukana kehittämässä järjestömme toimintaa strategisesti ja suunnittelemassa vaikuttamistyötämme. Edellytyksenä on sitoutuminen tehtävään koko toimikaudeksi. Suuria paineita ei työskentelystä tarvitse kuitenkaan ottaa, vaan työtä tehdään yhdessä ja myös yhdessä saavutetaan tuloksia.

Hallituksen jäsenen toimikausi kestää kaksi vuotta ja varajäsenen kausi vuoden. Hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuodessa. Pääset myös suunnittelemaan intensiivisemmin järjestömme strategista toimintaa kahdesti vuodessa järjestettävissä seminaariviikonlopuissa.

Hallitustyöskentelystä maksetaan kokouspalkkio. Myös varajäsenten toivotaan osallistuvan aktiivisesti kokouksiin ja työskentelyyn.

Hae hallitukseen näin:

Asetu ehdokkaaksi hallitukseen täyttämällä lomake 4.11. mennessä. Voit toimittaa esittelysi myös enintään kahden minuutin mittaisella videolla. Vastaa videolla hakulomakkeella oleviin kysymyksiin. Toimita linkki videoon hakuajan loppuun mennessä osoitteeseen: toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ehdokkaat esitellään Kieliasiantuntijat ry:n jäsenkirjeessä. Tätä varten lähetä vaakamuotoinen kasvokuvasi jpg- tai png-muodossa osoitteeseen toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Syyskokouksessa 19.11. jokainen ehdokas esittelee lyhyesti itsensä ja tavoitteensa. Jos et pääse paikalle, voit tehdä videoesittelyn, jonka näytämme kokousosallistujille.

Voit halutessasi asettua ehdolle myös vasta syyskokouksessa.

Ehdokkaat esitellään uutiskirjeessämme jäsenistölle. Tätä varten lähetä vaakamuotoinen kasvokuvasi jpg- tai png-muodossa osoitteeseen toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Syykokouksessa 19.11. jokainen ehdokas esittelee lyhyesti itsensä ja tavoitteensa. Jos et pääse paikalle, voit tehdä videoesittelyn (enintään 2 minuutin mittainen), jonka näytämme kokousosallistujille. Voit halutessasi asettua ehdolle myös syyskokouksessa.

Lisätiedot

Lisätietoa ehdolle asettumisesta ja hallituksen tehtävistä saat Kieliasiantuntijat ry toiminnanjohtajalta Hanna Gorschelnikilta (hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi).

 

Artikkelia on muokattu 26.10. Alun perin artikkelissa kirjoitettiin, että syyskokouksessa valittaisiin myös puheenjohtaja. Tämä oli virheellistä tietoa, sillä nykyisen puheenjohtajan kausi kestää vielä vuoden 2021 loppuun. Suvi Seikkula valittiin vuoden 2019 syyskokouksessa puheenjohtajaksi vuosiksi 2020-2021.