Siirry sisältöön

Tilaisuuksien ja koulutusten peruutusehdot

Luethan seuraavat peruutusehdot, sillä sovellamme niitä järjestämissämme tilaisuuksissa.

Koulutukset sisältävät opetuksen, tilat ja koulutuksessa jaettavan materiaalin.

Tilaisuudet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan tapahtumakalenterimme kautta.

Peruutusehdot

Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Sen jälkeen veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko maksu. Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun vähennettynä toimistokuluilla (10 euroa) lääkärintodistusta vastaan.

Jos tilaisuus on ollut maksuton, veloitamme 20 euron peruutusmaksun ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista.

Jos tilaisuuteen ilmoittautuneita ei ole riittävästi, Kieliasiantuntijat ry voi peruuttaa sen. Kieliasiantuntijat ry pidättää itsellään oikeudet osallistumismaksujen ja sisältöjen muutoksiin sekä tilaisuuden järjestämispaikan muutokseen ja tilaisuuden peruutukseen.

Jos Kieliasiantuntijat ry joutuu perumaan tilaisuuden esim. kouluttajan tai esiintyjän sairastumisen vuoksi, Kieliasiantuntijat ry ei korvaa osallistujalle jo mahdollisesti syntyneitä kuluja, kuten matkakuluja. Peruutettu tilaisuus pyritään ensisijaisesti järjestämään toisena ajankohtana. Jos tämä ei ole mahdollista, Kieliasiantuntijat ry palauttaa osallistumismaksun.

Huomaathan, että kattojärjestömme Akavan Erityisaloilla voi olla peruutusehdot järjestämiinsä tilaisuuksiin.

Kun Kieliasiantuntijat ry järjestää tilaisuuden jonkin yhteistyökumppaninsa kanssa, tilaisuuden peruutusehdot voi poiketa näistä ehdoista.