Siirry sisältöön

Tule meille harjoittelijaksi kevääksi!

Hanna Gorschelnik / 7.2.2020

Kieliasiantuntijat ry ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto etsivät yhteistä korkeakouluharjoittelijaa neljäksi kuukaudeksi toteuttamaan Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaaria.

Harjoittelijaksi_muokattu

Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi kielten, kääntämisen tai viestinnän maisterivaiheen opiskelijalle.

Harjoittelu jakautuu Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry.n kesken ja työntekopaikka on keväällä (2 kk) Kieliasiantuntijoiden toimistossa, syksyllä (2 kk) SKTL:n toimitiloissa.

Harjoittelun ensimmäinen osa (8 viikkoa) sijoittuu niin, että se alkaa aikaisintaan 1.4. ja päättyy viimeistään 12.6. Ajankohdasta sovitaan harjoittelijan kanssa. Harjoittelun toinen osa (8 viikkoa) alkaa aikaisintaan 17.8. ja päättyy 16.10. Ajankohdasta sovitaan tarkemmin harjoittelijan kanssa.

Tehtävät

Ensisijaisesti harjoittelija osallistuu Kansainvälisen kääntäjienpäivän suunnitteluun ja järjestämiseen.
Hän osallistuu myös järjestöjen opiskelijatoiminnan päivitys- ja kehittämisprojekteihin ja järjestöjen muihin toimisto- ja viestintätehtäviin.

Harjoittelijaltamme odotamme

  • Kieli-, käännös- tai tulkkausalan opintoja
  • Innostusta hyvän työelämän kehittämiseen ja järjestötoimintaan
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme kokemusta ainejärjestötyöstä ja tapahtumien järjestämisestä. Oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote ovat välttämättömiä työssä.

Harjoittelijalle tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan vaikuttamistyöhön sekä kieli- ja käännösalan työelämän rakenteisiin. Harjoittelun kautta pääset laajentamaan omia verkostojasi koko Suomen laajuisesti. Tuo rohkeasti oma aktiivisuus ja innostuneisuus esille!

Harjoittelu on kokoaikainen (37,5 h/ vko). Tehtävä pitää sisällään jonkin verran matkustamista ja iltatöitä. Harjoittelu on palkallinen, ja palkka on 1250 €/kk.

Kieliasiantuntijoiden toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa (Mikonkatu 8 A) hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mukavassa työyhteisössä on neljä järjestöä ja yhdeksän työntekijää. SKTL:n toimisto sijaitsee Etu-Töölössä (Hietaniemenkatu 2). SKTL:n palveluksessa on neljä työntekijää ja toimistoyhteisössä kaksi muuta kulttuurialan järjestöä.

Hae näin

Hakuaika: 6.2.-23.2.2020.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköisesti sekä Kieliasiantuntijat ry:n toiminnanjohtajalle hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi että SKTL:n toiminnanjohtajalle kristiina.antinjuntti@sktl.fi

Haastattelut järjestetään Helsingissä 28.2.2020 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Tarvittaessa haastattelu voidaan toteuttaa etänä. Harjoittelija valitaan mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja:

Kieliasiantuntijat ry
toiminnanjohtaja Hanna Gorschelnik, puh. 050 5762553 (soittoaika: ma 10.2. klo 13-15, ti 11.2. klo 11-12, to 13.2. klo 10-12)
hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto
toiminnanjohtaja Kristiina Antinjuntti
puh. 0400 504 234
kristiina.antinjuntti@sktl.fi