Hyvä johtaja – pomoverkosto IV

23.10.2019 klo 10-12 , Helsinki

Kaipaatko sparrausta omaan johtamistyöhösi ja verkostoa kokemusten jakamiseen? Helmikuussa käynnistyy esihenkilötyöhön keskittyvä Hyvä johtaja – pomoverkosto. Osallistu vain yhteen tilaisuuteen, tai kerää koko sarja!

johtaja, esihenkilö, koulutus, kieliasiantuntijat

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisvalmennukseen keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavan johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja strategiataitoja. Valmennukset tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen.

#pomoverkosto #hyväjohtaja

IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Koulutuksessa keskitytään seuraaviin teemoihin:

  • Strategiaa luodaan yhdessä ja jatkuvana prosessina, jotta pysytään relevantteina ja elossa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jota mullistavat palvelujen digitalisoituminen, tekoälyn käytön lisääntyminen, ihmisten eläminen yhä vanhemmiksi jne.
  • Kuka johtaa strategiatyötä ja keiden kanssa? Miten tulevaisuus huomioidaan?
  • Mitä on strategian visualisoiminen: Visio ja strategiakanvaasit
  • Miten strategiasta viestiminen tehdään kiehtovalla ja innostavalla tavalla? Strategiset tarinat, joiden osaksi voimme mielikuvitella itsemme, eli samaistua.

Aika: 23.10.2019 klo 10-12

Paikka: Kieliasiantuntijat ry, Helsinki

Valmentaja: Johanna Tuutti, Certified Business Coach Master®, valmentaja, organisaatioviestinnän ja viestintätaitojen kehittämisen asiantuntija, Up Partners.

Osallistumismaksu: 50€, jos työnantajasi maksaa koulutuksen, hinta on 250€.

Ilmoittaudu 16.10. mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Tutustu peruutusehtoihimme.

Verkostoitumislounas

Koulutuksen jälkeen voit osallistua omakustanteiselle verkostoitumislounaalle Block by Dylanissa, Eteläranta 18. Ilmoittaudu mukaan oheisesta tapahtumailmoittautumislinkistä, jotta tiedämme odottaa sinua mukaan.

Hyvä johtaja -verkoston kaikki tapaamiset & teemat

14.2.2019

I Palautteen anto, motivointi ja vaikeiden tilanteiden hoito

9.5.2019

II Johtajan viestintä – yhteisökuvan rakentaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

5.9.2019

III Johtaja valmentajana – miten innostaa tiiminsä johtamaan itseään?

24.10.2019

IV Johtaja elävän strategian luojana – strategia jatkuvana ja osallistavana prosessina

Koulutussarja järjestetään yhdessä kolmen muun ammattijärjestön, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n, Museoalan ammattiliitto MALn ja Viesti ry:n kanssa. Sisällöistä vastaavat UpPartnersin kouluttajat Sonja Grönlund-Lamminsalo ja Johanna Tuutti.