Siirry sisältöön

Liity jäseneksi – voita lahjakortti!

Hanna / 19.10.2020

Kieliasiantuntijat ry on verkostosi ja tukesi työelämässä, kun työskentelet kielten, monikielisen viestinnän, kääntämisen tai tulkkauksen parissa - olitpa sitten palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai yksinyrittäjä.
Liity nyt jäseneksi tai suosittele jäsenyyttä!

Liity_syksy2020_web

Kun liityt jäseneksi 15.11. mennessä, olet mukana viiden lahjakortin arvonnassa.

Voittajat voivat valita itselleen yhden seuraavista vaihtoehdoista:

  • Globe Hope -lahjakortti (arvo 200 €)
  • Netflix-lahjakortti (arvo 200 €)
  • Storytel Unlimited -lahjakortti vuodeksi (arvo 169,99 €)

Palkinnot arpoo kattojärjestömme Akavan Erityisalat, jonka palvelut kuuluvat jäsenyyteemme.

Miksi jäsenyys kannattaa?

Työelämässä voi tulla eteen tilanteita, jolloin voisi olla hyvä, jos joku tietäisi vastaukset. Voit pohtia sitä, miten palkkatoive pitäisi kirjata työhakemukseen tai sitä, onko ansioluettelosi kilpailukykyinen. Tai voiko työnantaja muuttaa työsopimusta tai saanko uudessa työpaikassa lomarahaa? Entä kehittyminen työssä, mistä löydän kieliasiantuntijalle sopivaa koulutusta tai tietoa työelämän kehityksestä?

Jäsenenä saat neuvoja ja apua työsopimukseen, palkkaukseen, urakehitykseen ja muihin työhön liittyviin asioihin. Tarjoamme sinulle kieliasiantuntija-ammatteihin liittyvää ajankohtaista tietoa, ohjeita ja suosituksia, joihin voit nojautua erilaisissa työelämän tilanteissa. Voit osallistua koulutuksiimme ja kollegailtoihin, tavata kiinnostavia ihmisiä ja lukea kiinnostavia sisältöjä, joita et muualta saa.

Yhteisössämme kehität ammatillista identiteettiäsi ja saat kollegiaalista vertaistukea. Järjestömme monilla jäsenillä on kanssasi sama koulutustausta ja kokemusta samoista työtehtävistä – kokemusten jakaminen työelämästä on luontevaa.

Turvaa ja tukea helposti

Pidämme puoliasi myös silloin, kun kaikki ei töissä mene ihan niin putkeen kuin pitäisi. Sinun ei tarvitse miettiä yksin, miten tämä sopimusasia nyt menikään tai mistä löydät ajantasaisen tiedon tästä asiasta. Kysy meiltä – saat asiantuntevaa apua.

Jäsenyydelläsi on merkitystä

Olet vaikuttamassa työelämän kehitykseen ihan vain olemalla jäsen, aina ei itse tarvitse tarttua toimeen. Mutta jos haluat, voit osallistua toimintaamme. Meillä on ja me tarvitsemme mukaan moninaisen joukon ihmisiä ja näkemyksiä, jotka ovat muodostamassa yhteistä suuntaamme.

Jäsenyytesi ansiosta olemme vahvempia. Tuomme esiin kieliasiantuntijoiden näkemykset työelämästä. Edistämme lukuisin eri tavoin sitä, että työelämä olisi parempaa niin palkansaajille, itsensätyöllistäjille ja yrittäjille. Teemme työtä kädet savessa yhteiskunnan eri tasoilla: kirjoitamme muotoiluja lakeihin, säädöksiin ja sopimuksiin, vaikutamme standardien, kilpailutusten, ohjeistusten ja linjausten erilaisiin kirjauksiin. Tuotamme tietoa kieliasiantuntijoiden työelämästä, istumme sitkeästi monien erilaisten toimielimien kokouksissa, ideoimme, neuvottelemme ja päätämme.

Työmme hyödyttää sekä sinua yksittäisenä jäsenenä että koko kielialaa, työelämää ja yhteiskuntaamme. Jäsenmaksullasi mahdollistat työmme.

Olemme itseämme suurempi yhteisö

Kieliasiantuntijoiden porukka on monenlaista, ja niin on kattojärjestömme Akavan Erityisalatkin. Järjestön muodostuu eri koulutustaustaisista ja eri alojen ihmisistä, palkansaajista, itsensätyöllistäjistä, yrittäjistä, apurahatutkijoista, työttömistä, harjoittelijoista. Niinpä meillä on laaja näkemys työelämästä. Jäsenenä kuulut loistavaan seuraan.