Siirry sisältöön

Kieliasiantuntijoiden ensimmäinen mentorointiohjelma alkaa syksyllä - hae mukaan!

Taru / 31.5.2022

Etsimme mentorointiohjelmaan osallistujia niin mentoreiksi kuin aktoreiksi. Lue ohjelmasta tarkemmin alla olevasta artikkelista ja ilmoittaudu mukaan 12.6. mennessä!

höyhen liehuu tuulessa, taustalla ratamoita

Tarvitsetko tukea urapolkusi murroskohdassa tai kaipaatko uusia näkökulmia työhösi? Onko mielessäsi itsensä työllistäminen tai yrittäjyyden rakentaminen? Löytyykö sinulta työkaluja työelämään ja sen haasteisiin, ja haluaisit päästä jakamaan niitä muiden kanssa? Haku syksyllä alkavaan Kieliasiantuntijoiden mentorointiohjelmaan on auki. Tule mukaan!

Haemme mentoreita ja mentoroitavia

Kieliasiantuntijoiden ja Coollan yhteistyössä toteuttama mentorointiohjelma käynnistyy syyskuussa 2022 ja kestää 7 kuukautta. Mentorointiohjelmassa aktorilla on mahdollisuus saada tukea ja sparrausta alan konkarilta oman osaamisensa laajentamiseen sekä kehittämiseen. Jokaiselle aktorille etsitään heidän toiveitaan ja tarpeitaan vastaava mentori. Mentorit pääsevät puolestaan jakamaan omaa osaamistaan ja tietoa työelämästä. Mentoreille tarjotaan perehdytys, jonka aikana heillä on mahdollisuus orientoitua tehtävään ja kysellä mieleen tulevista asioista jo ennen tehtävän alkua.

Mentoroinnissa osallistujat voivat käsitellä muun muassa ammatillista kasvua, urakehitystä, alanvaihtoa ja työelämän eri osa-alueita. Tarkoituksena on, että mentori jakaa kokemustaan ja tietotaitoaan, jonka avulla aktorin on mahdollista saada uutta näkemystä omaan tilanteeseensa.

Luvassa yhteistapaamisia sekä henkilökohtaista työskentelyä

Mentoriohjelma koostuu aktorin ja mentorin välisistä tapaamisista sekä kaikkien osallistujien yhteisistä koulutuskerroista, joissa mukana on myös vierailevia puhujia. Yhteiset tapaamiset järjestetään 1.9.2022, 6.10.2022, 8.12.2022, 26.1.2023, 16.3.2023 ja 27.4.2023. Tarkat ajat ja aiheet ilmoitetaan myöhemmin. Voit myös esittää toiveita yhteisten tapaamisten aiheiksi ilmoittautumislomakkeella. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Aktoriksi voivat hakea Kieliasiantuntijoiden jäsenet. Mentorihaku on avoin kaikille. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Hakuaika on sunnuntaihin 12.06.2022 saakka ja ohjelmaan valituille ilmoitetaan torstaihin 23.06.2022 mennessä. Lomakkeille pääset alla olevista painikkeista.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä? Lähetä kysymyksesi meille osoitteeseen toimisto@kieliasiantuntijat.fi.