Siirry sisältöön

Toimistomme on joulutauolla 21.12.-6.1.

Hanna Gorschelnik / 18.12.2020

Kieliasiantuntijat ry:n toimisto on kiinni 21.12.20206.1.2021. Myös Akavan Erityisalojen toimisto on joulutauolla 21.12.20203.1.2021. Työsuhdeneuvonta päivystää 21.23. ja 28.31.12.

Minibussi, joka kuljettaa katolla kuusta.

Kiitos kuluneesta vuodesta, hyvää joulua!

Joulutervehdysten antamisen ja lähettämisen sijaan osallistumme Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään tänä vuonna jo 24. kerran. Vuoden 2020 keräystavoite on reilu miljoona euroa, jonka avulla jaetaan 50 euron arvoisia lahjakortteja 21 000 perheelle eri puolella Suomea.

Lahjakortti auttaa haastavassa tilanteessa olevia lapsiperheitä

Lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi.

Hyvä Joulumieli -lahjakorttia ei voi erikseen hakea. Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin paikallisyhdistykset ja osastot etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä muun muassa paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa.

Lahjakortti on tarkoitettu ruuan ja ruokatarvikkeiden ostoon, mukana voi olla yksittäisiä taloustarvikkeita (esimerkiksi pesuaine tai vaippapaketti).

 

Lähde:
Hyvä Joulumieli -keräyksen verkkosivu https://hyvajoulumieli.fi/