Siirry sisältöön

Toimistomme on joulutauolla 21.12.-6.1.

Hanna / 20.12.2022

Kieliasiantuntijat ry:n toimisto on kiinni 21.12.2022‒6.1.2023. Akavan Erityisalojen toimisto ja työsuhdeneuvonta ovat joulutauolla 23.12.2022–1.1.2023 välisen ajan. Myös jäsenpalvelu on suljettu, mutta chat-palvelu on käytössäsi verkkoasioinnissa myös joulutauon aikana.

Minibussi, joka kuljettaa katolla kuusta.

Jäsenpalvelun chat osoitteessa www.akavanerityisalat.fi toimii Akavan Erityisalojen joulutauonkin aikana. Voit myös lähettää viestiä päivystävään osoitteeseen tyosuhdeneuvonta@akavanerityisalat.fi .

Oletko siirtymässä töihin hyvinvointialueelle?

Toimiston joulutauon aikana yhteiskuntasuhteiden päällikkö Elin Blomqvist-Valtonen ja lakimies Harri Ikonen päivystävät sähköpostiaan ja vastaavat hyvinvointialueita koskeviin jäsenkysymyksiin. Voit lähettää kysymyksiä tai soittopyynnön: elin.blomqvist-valtonen@akavanerityisalat.fi ja harri.ikonen@akavanerityisalat.fi

Kiitos kuluneesta vuodesta, hyvää joulua!

Tänä vuonna olemme tehneet joululahjoituksen SASKin Reilua joulua -kampanjalle.

Keräyksellä tuetaan Nepalista ja Intiasta muun muassa Persianlahden maihin lähteviä siirtotyöntekijöitä. Heihin kohdistuvat ihmisoikeusloukkaukset ovat nousseet valokeilaan Qatarin miesten jalkapallon MM-kisojen myötä. Kisoja rakentaneet siirtotyöntekijät ovat kärsineet Qatarin äärimmäisistä olosuhteista ja ihmisoikeusloukkauksista. He joutuvat viettämään vuosikausia erossa perheistään asuen aavikon parakeissa ja tekevät pitkää päivää niin pienellä palkalla, ettei siitä juuri riittää kotiin lähetettäväksi. SASK on vuodesta 2015 toiminut Nepalista käsin ja äskettäin myös Intiasta tukeakseen siirtotyöntekijöitä sekä ennen lähtöä että heidän palattuaan kotimaahan.