Siirry sisältöön

Euroopan komissio hakee kääntäjiä ja korjauslukijoita

Hanna Gorschelnik / 16.1.2019

Euroopan komissio hakee varallaololistalle suomen- ja ruotsinkielisiä kääntäjiä ja korjauslukijoita. Listalle hakemisella ei ole määräaikaa.

EU lippu

Euroopan komissio hakee varallaololistalle suomen- ja ruotsinkielisiä kääntäjiä

Kun rekrytointitarvetta määräaikaisiin työsuhteisiin ilmenee, listalta kutsutaan sopiviksi katsottuja kandidaatteja tietokonepohjaisiin esivalintatesteihin. Esivalintatestin läpäisseet ehdokkaat kutsutaan sen jälkeen edelleen käännöskokeisiin ja haastatteluihin.

Listalle hakemiselle ei ole määräaikaa. Kääntäjätehtäviä koskevaa lisätietoa löytyy kiinnostuksenilmaisupyynnön lisäksi erityisesti asiakirjasta "Lisäys kiinnostuksenilmaisupyyntöön - 4".

Lue lisää: https://epso.europa.eu/job-opportunities/cast/3492/description_fi

Euroopan komissio hakee varallaololistalle suomen- ja ruotsinkielisiä korjauslukijoita

Kun rekrytointitarvetta määräaikaisiin työsuhteisiin pääasiassa Brysselissä ja Luxemburgissa ilmenee, listalta kutsutaan sopiviksi katsottuja kandidaatteja tietokonepohjaisiin esivalintatesteihin. Esivalintatestin läpäisseet ehdokkaat kutsutaan sen jälkeen mahdollisesti jatkotesteihin ja haastatteluihin.

Listalle hakemiselle ei ole määräaikaa. Korjauslukijoita koskevaa lisätietoa löytyy erityisesti asiakirjasta "Lisäys kiinnostuksenilmaisupyyntöön - 4".

Lue lisää: https://epso.europa.eu/job-opportunities/cast/3493/description_fi