Siirry sisältöön

Vastaa kyselyyn koneavusteisesta av-kääntämisestä

Hanna / 19.5.2020

Kartoitamme lyhyellä kyselyllä konekäännösten käyttöä av-käännöstyössä. Kysely toteutetaan samaan aikaan kaikissa Pohjoismaissa.

kyselyyn
Kieliasiantuntijat ry / Akavan Erityisalat, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry sekä Suomen Journalistiliitto kartoittavat konekäännösten käyttöä av-käännöstyössä.
Kyseilyitä on kaksi, joihin vastaamiseen menee vain muutama minuutti. Valitse kyselyistä se, joka koskee sinua. Iyuno Media Groupille työskentelevä voi vastata kumpaankin kyselyyn.

Iyuno Media Groupin alihankkijakääntäjinä työskentelevien kysely

Vastaa tähän kyselyyn, jos työskentelet alihankkijana Iyuno Media Groupille (entinen BTI International).  Kysymme kokemuksiasi Iyunon MAS-konekäännösjärjestelmän käyttöönoton vaikutusta av-käännöstyöhön.
Vastaathan kyselyyn vasta, kun sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta järjestelmän käytöstä. Kysely on auki 10.6.2020 asti. Kysymyksiä kyselyssä on 7.

Kaikille av-kääntäjille suunnattu kysely

Vastaa tähän kyselyyn, jos olet tehnyt käännöksiä koneavusteisesti mille vain yritykselle. Toivomme, että välität kyselyä kollegoillesi. Lähetä vastauksesi viimeistään 10.6.2020. Kysymyksiä kyselyssä on 8.
Kyselyiden tuloksia käytetään av-kääntäjien edunvalvonnan ja alan kehittämisen tukena. Jotta saamme mahdollisimman paljon vastauksia, toivomme, että välität kyselyn myös kollegoillesi.