Skip to content

Webinaari: Minustako pomo?

3.6. klo 18-19, webinaari

Pohditko etenemistä työelämässä? Houkutteleeko esihenkilön työ sinua? Webinaarissa käydään läpi mitä ”pomon” työ vaatii ja millaiset ominaisuudet ovat vahvuuksia tässä työssä.

laptop-2452814_1280

Esihenkilön työn myötä työnkuvasi muuttuu: sinulla on vastuu  mm. johtaa, huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista ja puuttua ongelmiin. Osa kokee esihenkilötehtävät painajaismaisiksi ja osa taas nauttii niistä suunnattomasti.

 Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • Haluat tietää lisää esihenkilön työstä

  • Kaipaat vahvistusta päätöksellesi: Minustako pomo?

  • Mietit millaista osaamista on hyvä kehittää esihenkilön työssä

Kouluttajana toimii Sonja Grönlund-Lamminsalo.

Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esimies- ja  johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus. Lisäksi Sonja kehittää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti ja takataskussa on myös työyhteisönovittelijan pätevyys. Sonja valmentaa ja kouluttaa esimies-ja johtotehtävissä olevia onnistumaan työssään. Hän uskoo konkretiaan ja käytännönläheisyyteen, sillä esimiestyössä ei voi jäädä vain kehittämisen ja pohdinnan asteelle.

Näin ilmoittaudut webinaariin:

  • Kirjaudu omilla jäsentiedoillasi UpPartnersin ja Akavan Erityisalojen uraportaaliin. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, jäsenyytesi tarkistetaan. Tähän voi mennä muutama päivä. Tutustu portaaliin siis etukäteen.
  • Ilmoittaudu webinaareihin klikkaamalla uraportaalissa kyseistä webinaaria.
  • Klikkaa 'Ilmoittaudu'.
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet.
  • Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Ilmoittautuminen alkaa 1.1.2020.