Siirry sisältöön

Palkkakysely tulkeille ja muille viittomakielialalla työkenteleville

11.12.2020

Työskenteletkö viittomakielen tulkkina, puhevammaisten tulkkina, kirjoitustulkkina tai viittomakielialalla muuten? Vastaa työoloja, palkkausta ja palkkioita kartoittavaan kyselyymme.

Kieliasiantuntijat

Kieliasiantuntijat ry selvittää viittomakielen tulkkina, puhevammaisten tulkkina, kirjoitustulkkina tai viittomakielialalla muuten työskentelevien työoloja, palkkausta ja palkkioita. Keräämme tietoa siitä, miten Kelan kuluva hankintakausi on vaikuttanut tulkkien ja muiden alalla työskentelevien työehtoihin. Näitä tietoja verrataan myöhemmin vuonna 2021 alkavan hankintakauden vaikutuksiin.

Kysymme tässä kyselyssä palkkatietojasi lokakuulta 2020. Vastaaminen on helpompaa, jos sinulla on käsillä kyseisen kuukauden palkkalaskelma. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15–20 minuuttia. Hyödynnämme kyselyn tuloksia vaikuttamistyössämme ja palkkaneuvonnassa.

Vastauksesi ovat luottamuksellisia, eikä vastaajia voi tunnistaa. Vastaathan kyselyyn 23.12. mennessä.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista lahjakorttia Suomalaiseen kirjakauppaan. Jos haluat osallistua arvontaan, voit jättää nimesi ja yhteystietosi lähetettyäsi vastauksesi (yhteystietolomake avautuu lähettämisen jälkeen).

Lämmin kiitos jo etukäteen vastauksistasi.