Kollegailta - Palvelumuotoilu kieliasiantuntijan tehotyökaluna

29.5.2019 klo 17-19.30, Helsinki, live stream

Miten kieliasiantuntija hyötyy palvelumuotoilusta? Mitä on palvelumuotoilu? Tule kollegailtaamme tutustumaan aiheeseen ja verkostoitumaan!

post it_service design

Palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää tehokkaasti palveluja ja koko liiketoimintaa asiakaskeskeisemmäksi ja viilata palvelukokemukset huippuunsa. Erilaisten visuaalisten, luovien ja vuorovaikutteisten työkalujen avulla työstetään tapoja vastata tehokkaasti asiakkaan tarpeisiin.

Palvelumuotoilu on ajatusmalli, jossa yhdistyvät luovuus, rohkeus, innovatiivisuus, yhteiskehittäminen ja ihmiskeskeisyys.

Palvelumuotoilu on tehokas työkalu myös kieliasiantuntijan työhön. Sen avulla voidaan työstää esimerkiksi palvelun käyttäjäkeskeisyyttä, asiakkaan palvelupolun kontaktipisteitä kuten eri viestintäkanavia sekä sidosryhmäyhteistyötä, esimerkiksi kun tekstiä työstetään niin asiakkaan, sisältöasiantuntijan kuin käyttäjän kanssa.

Tule kuulemaan tarkemmin, mitä kaikkea palvelumuotoilu oikeastaan on, miten se liittyy kieliasiantuntijan työhön ja millaisia työkaluja se tarjoaa juuri sinun työhösi.

Illan aikana kuullaan ensin yleisesitys aiheesta. Alustus lähetetään myös suorana verkossa.

Esityksen jälkeen pidetään työpajaosuus, jossa lähiosallistujat pääsevät testaamaan jotakin palvelumuotoilun työkalua. Osallistujat valitsevat työkalun yhdessä ennalta koostetusta valikoimasta.

Aika: ke 29.5.2019, klo 17-19:30

Paikka: Kieliasiantuntijat ry, Pohjoisesplanadi 21 B, Helsinki

Kouluttaja: Suvi Seikkula, palvelumuotoilun opiskelija, projektipäällikkö, Kieliasiantuntijat ry:n puheenjohtaja

 

Ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan peruutusehtoihimme.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen. Kerrothan ilmoittautuessasi, että tarvitset todistuksen työttömyysetuuden maksajaa varten.