fbpx
Skip to content

Webinaari: Sisäisen motivaation johtaminen

13.5. klo 18-19, webinaari

Webinaarissa opit sisäisen motivaation osatekijät, miten näitä elementtejä voidaan johtaa työyhteisössä sekä ennen kaikkea omassa työssä.

laptop-2452814_1280

Menestyvä työyhteisö muodostuu työntekijöistä, jotka työskentelevät tehokkaasti, ovat luovia, ratkaisevat ongelmia yhdessä ja yksin, kehittävät työtään ja osaamistaan, tekevät aloitteita, kokeilevat rohkeasti ja omaavat tulokselliset mutta kestävät työnteon rutiinit. Tämä kaikki on saavutettavissa parhaiten, kun työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi ja ovat työssään sisäisesti motivoituneita.

Webinaarissa käsittellään myös työn tuunaamista keinona saavuttaa mielekkäät, motivoivat ja hyvinvointia tukevat työskentelyn tavat.

Kouluttajana toimii Johanna Wilmi.

Johanna on työterveyspsykologi ja hyvinvoivan työyhteisön asiantuntija. Hän auttaa työssään yksilöitä työ- ja muun elämän pulmissa, ja organisaatioita setvimään sekä ennaltaehkäisemään haastavia henkilöstöön liittyviä kriisi- ja konfliktitilanteita. Erityisesti Johannalla on kokemusta voimakasta kasvua tavoittelevien sekä startup-yrityksien kanssa toimimisesta.

Psykologin koulutuksen lisäksi Johannalta löytyy eMBA-tutkinto, ja hän toimii itse yrittäjänä niin psykologin töissään kuin perustajaosakkaana uudessa päiväkotiyrityksessä. Näin ollen Johanna ymmärtää myös liiketoiminnan lainalaisuuksia, rajoituksia ja mahdollisuuksia henkilöstöhaasteiden ratkomisessa.

Näin ilmoittaudut webinaariin:

  • Kirjaudu omilla jäsentiedoillasi UpPartnersin ja Akavan Erityisalojen uraportaaliin. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, jäsenyytesi tarkistetaan. Tähän voi mennä muutama päivä. Tutustu portaaliin siis etukäteen.
  • Ilmoittaudu webinaareihin klikkaamalla uraportaalissa kyseistä webinaaria.
  • Klikkaa 'Ilmoittaudu'.
  • Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet.
  • Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Ilmoittautuminen alkaa 1.1.2020.