Siirry sisältöön

Työnohjaus tulkeille (syksy 2021)

31.8.2021 alkaen, verkossa

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjaus on tarkoitettu kaikille tulkeille.

begin coffee danielle-macinnes-unsplash

Työnohjauksessa käsitellään työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita. Toiminta perustuu luottamukseen, vuorovaikutukseen ja ohjattavien omiin oivalluksiin. Kyseessä on useamman tapaamiskerran oppimisprosessi.

Työnohjaus sopii niille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään. Työnohjaus vahvistaa ammatillista identiteettiä, työn laatua ja työkykyä. Työnohjaus lisää työmotivaatiota ja parantaa työssä jaksamista.

Tämä työnohjaus toteutetaan ryhmämuotoisena (enintään 8 osallistujaa) viiden tapaamiskerran kokonaisuutena. Ryhmämuotoisessa työnohjauksessa voit oppia kollegoilta ja kehittää työtapoja. Yhteisten kokemusten jakaminen antaa vertaistukea ja lisää ymmärrystä. Tapaamiskerrat pidetään kolmen viikon välein etänä.

Aika: alkaen tiistaina 31.8. klo 17.30–19. Muut tapaamiskerrat: ti 21.9., ti 12.10., ti 2.11. ja ti 23.11. klo 17.30–19.
Paikka: Etänä verkossa
Työnohjaaja: Antti Klemettilä, psykologi ja psykoterapeutti
Ryhmäkoko: enintään 8 henkilöä
Osallistumismaksu: yhteensä 125 € (25€*5) Huom! Ilmoittautuessasi sitoudut osallistumaan koko työnohjausprosessiin. Osallostumismaksuja ei palauteta.

Työnohjaajasta

Psykologi ja psykoterapeutti Antti Klemettilä on kulttuuripsykologian sekä kriisi- ja traumapsykologian asiantuntija. Hän on työskennellyt pitkään kriisipsykologina ja kouluttanut auttamis-, kohtaamis- ja tukityön haasteista eri alojen ammattilaisia, kuten vastaanottokeskusten työntekijöitä, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä järjestöjen työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

 

Ilmoittautuminen työnohjaukseen sulkeutuu 25.8