Siirry sisältöön

Työpaikkailmoitus: DRA Consulting hakee kielenkääntäjää

Taina / 1.4.2020

Lääkeyrityksille asiantuntijapalveluita tarjoava DRA Consulting Oy hakee kielenkääntäjää (SV/FI/EN) kieli- ja viestintätiimiinsä. Haku päättyy 17.4.2020.

DRA_logo_rgb (002)

Kääntäjänä vastaat tekstiemme kääntämisestä pääasiasiallisesti ruotsiksi. Käännettäviin materiaaleihin kuuluvat muun muassa pakkausselosteet, valmisteyhteenvedot, markkinointimateriaalit, koulutusoppaat ja tiedotteet.

Kuulut kieli- ja viestintätiimiin, mutta teet joustavasti yhteistyötä myös muiden tiimien kanssa. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen lääketeollisuudesta, lääketieteellisen sanaston tuntemuksen, muiden pohjoismaisten kielten taidon, kokemuksen markkinoinnillisten tekstien kääntämisestä ja Trados-käännösmuistin osaamisen. Sinulla on kääntäjän tutkinto (FM) tai muu kielialan koulutus sekä työkokemusta kääntäjänä, kielenhuoltajana tai oikolukijana.

DRA Consulting Oy tarjoaa lääkeyrityksille asiantuntijapalveluita, jotka kattavat koko lääkkeen elinkaaren. Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan, kollegoina iso joukko alamme kärkiosaajia. Yrityksessämme voit kasvattaa asiantuntemustasi ja hyödyntää osaamistasi haastavissa projekteissa. Meille on tärkeää henkilöstön osaamisen jatkuva kehittäminen ja hyvä työilmapiiri.

Lisätietoja voit kysyä tiiminvetäjältä: eeva-liisa.rahko@dra.fi. Lue lisää meistä www.dra.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen: talentpool@dra.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.4.2020.

Ilmoituksen on maksanut DRA Consulting.