Siirry sisältöön

Ole mukana kehittämässä kielialaa – liity työryhmiimme!

Taina / 17.2.2022

Haluatko olla vaikuttamassa kieliasiantuntijoiden työelämään? Etsimme työryhmiimme lisää innokkaita jäseniä tuomaan esiin kieliasiantuntijoiden näkemyksiä. Tutustu työryhmiimme tässä jutussa.

people-gb32c5b9bd_640

Viittomakielen tulkkien työryhmä

Jos olet kiinnostunut viittomakielen tulkkien työelämän vaikuttamisesta, on viittomakielen tulkkien työryhmä oikea paikka sinulle.

Työryhmä keskittyy viittomakielen tulkkien ammatilliseen edunvalvontaaan, seuraa työelämäasioita ja valmistelee niitä hallituksen käsittelyä varten. Työryhmä on myös toimiston tukena koulutus- ja tapahtumasuunnittelussa.

Koulutuspoliittinen työryhmä

Kiinnostaako sinua koulutuspoliittinen vaikuttaminen ja kielten koulutuksen seuraaminen?

Koulutuspoliittinen työryhmä seuraa koulutuspolitiikkaa ja valmistelee koulutuspoliittisia asioita hallituksen käsittelyä varten. Työryhmässä keskustellaan ajankohtaisista asioista ja erilaisista koulutuksen hankkeista.

Lehden toimituskunta

Oletko innokas kirjoittaja ja haluat seurata kielialaa ja kieliasiantuntijoita koskettavia ilmiöitä? Kiekaus-lehtemme toimituskunta etsii vahvistusta joukkoonsa.

Toimituskunta suunnittelee ja toteuttaa paperi- ja verkkolehdessä julkaistavan sisällön. Toimituskunnassa pääset siis jakamaan myös omia juttuideoita.

Työryhmiin voit hakea alla olevan linkin kautta. Työryhmään osallistumisesta maksetaan kokouspalkkio.

Haluatko vielä kysyä jotain työryhmien toiminnasta? Laita meille viestiä osoitteeseen toimisto@kieliasiantuntijat.fi.