Siirry sisältöön

Työkaluja kieliasiantuntijoille: Opi visuaalista viestintää Canvalla

25.3.2021, verkossa

Visuaalisen viestinnän osaaminen on tärkeää myös meille kieliasiantuntijoille, mutta harva meistä on kuitenkaan saanut koulutusta viestinnän visuaalistamiseen. Tässä etäkoulutuksessa pääset tutustumaan Canvan ja graafisen suunnittelun perusteisiin.

paint-brushes-984434_640

Canvan ja graafisen suunnittelun etäkoulutuksen aikana pureudutaan Canvan toiminnallisuuksiin sekä graafisen suunnittelun perusteisiin, mitä voi hyödyntää esimerkiksi some-kuvien, esitteiden tai muun esitysmateriaalin tekemisessä.

Koulutuksen aikana käydään läpi tehokkaasti:

  • Canvan perusteet ja sen käyttöliittymä
  • sisällön tekeminen Canvassa
  • graafisen ilmeen luonti Canvalla

Lisäksi laitamme opitut asiat saman tien käytäntöön tekemällä harjoitustehtäviä koulutuksen aikana. Tehtäviä varten tarvitset Canva-tunnukset (ilmainen versio riittää). Tunnukset voit luoda täällä.

Koulutus on tarkoitettu juuri niille, jotka haluavat oppia käyttämään visuaalisen viestinnän työkaluja. Koulutukseen voivat osallistua kaikki, jotka haluavat tehokkuutta Canvan käyttöön tai haluavat ideoita graafiseen suunnitteluun Canvalla.

Koulutus tallennetaan.

Aika: to 25.3.2021, klo 9.00-10.30

Paikka: verkossa, Zoom-sovelluksella

Hinta: 20 €. Jos lasku koulutuksesta lähetetään työnantajallesi, hinta on 125 € (hintaan ei lisätä alvia).

Ilmoittaudu mukaan 23.3. mennessä. Tutustu myös peruutusehtoihimme. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Etäkoulutuksen pitää kokenut markkinointiviestinnän ammattilainen, yrittäjä ja graafikko, Heidi Alamikkelä. Alamikkelällä on lähes 20 vuotta kokemusta markkinoinnin ja myynnin maailmasta sekä markkinoinnin ja markkinoinnin työkalujen kouluttamisesta. Kouluttajana hänet tunnetaan iloisesta ja ystävällisestä asenteestaan – huumoria unohtamatta. Graafisen suunnittelun koulutuksen lisäksi Alamikkelä on filosofian maisteri, pääaineenaan kansainvälinen yritysviestintä. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Viesti ry:n kanssa.