Siirry sisältöön

Vastaa teknisen viestinnän alan palkka- ja työolokyselyyn

Hanna Gorschelnik / 7.2.2020

Kieliasiantuntijat ry selvittää helmikuussa teknisen viestinnän tehtävissä työskentelevien palkkoja ja työn tekemisen ehtoja.

palkkausta ja työoloja selvittävä kysely

Kieliasiantuntijat ry, Suomen teknisen viestinnän yhdistys STVY ja Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry tekevät tutkimusta, jossa selvitetään teknisen viestinnän tehtävissä työskentelevien työoloja, palkkausta ja palkkioita sekä teknisen viestinnän alan kehitystä. Tutkimus tehdään joka kolmas vuosi.

Vastaa kyselyyn pian

Kysymme tässä kyselyssä palkkatietojasi lokakuulta 2019. Vastaaminen on helpompaa, jos sinulla on käsillä kyseisen kuukauden palkkalaskelma.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Hyödynnämme kyselyn tuloksia edunvalvontatyössämme ja palkkaneuvonnassa. Kyselyn tuloksia esitellään kevään aikana.

Vastauksesi ovat luottamuksellisia, eikä vastaajia voi tunnistaa.

Linkki kyselyyn:

https://response.questback.com/infontain/vnijp0voal

Kyselyn linkkiä voi jakaa vapaasti eteenpäin. Kysely on avoinna 24.2. asti.

Kyselyssä voi palata taaksepäin käyttämällä selaimen takaisin-painiketta. Päivitä kuitenkin silloin avoin sivu, jotta pääset jatkamaan eteenpäin.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 30 euron arvoista lahjakorttia Suomalaiseen kirjakauppaan. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä nimesi ja yhteystietosi kyselyn lopussa.