Siirry sisältöön

Viittomakielen etätulkkaus toimivaksi

25.1.2022, verkossa

Koulutus perustuu Etätulkkaus toimivaksi -oppaaseen, jonka Matleena Messo ja Marianna Pajunen laativat  osana Tulkkaustoiminnan kehittämisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoaan. Opas julkaistaan tammikuussa 2022.

webinar j-kelly-brito-unsplash

Koulutuksessamme Matleena ja Marianna esittelevät opasta, joka pohjautuu viittomakielen tulkkauksen kentältä kerättyihin kokemuksiin ja havaintoihin. Oppaassa annetaan käytännön vinkkejä moniin asioihin, joita etätulkkauksessa pitää huomioida, mutta myös neuvoja etätulkkaustilanteiden hallintaan. Oppaassa nostetaan esiin myös työhyvinvointi ja sopimusasiat.

Tilaisuudessa on myös mahdollista jakaa lisää kokemuksia ja ajatuksia etätulkkauksesta ja sen kehittämisestä kollegoiden kesken.

Aika: 25.1. kello 17–19
Paikka: verkossa, Zoom
Kouluttajat: Matleena Messo, Marianna Pajunen

Koulutus on suunnattu viittomakielen tulkeille ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Koulutus on suomenkielinen.

Etätulkkaus toimivaksi – Opas viittomakielen etätulkkaukseen -käsikirjan julkaisee Kieliasiantuntijat ry tammikuussa 2022.  Opinnäytetyöhön voi tutustua osoitteessa https://www.theseus.fi/handle/10024/507469.

Jäsenhinta: Koulutus on maksuton, sillä se kustannetaan SVT ry:n perinnöstä, jota käytetään tulkkien koulutuksiin. Luethan kuitenkin peruutusehdot, sillä määräajan jälkeen tekemistä peruutuksista tai osallistumatta jättämisestä lähetämme laskun.

Koulutus on avoin Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille.