Siirry sisältöön

Avbokningspolicy för evenemang

Bekanta dig med vår avbokningspolicy som gäller evenemang som vi ordnar.

I utbildningarna ingår undervisning, lokaler och material som delas ut i utbildningen.

Evenemangen fylls i anmälningsordning. Anmälan är bindande.

Du anmäler dig till utbildningar via vår evenemangskalender (på finska)

Avbokningsregler

Deltagandet kan avbokas senast 14 dagar före evenemanget. Efter det debiteras 50 % av anmälningsavgiften. Om avbokningen inte sker senast 7 dagar före evenemanget debiteras full avgift. Vid sjukdom återbetalar vi anmälningsavgiften med avdrag för kontorskostnader (10 euro) mot läkarintyg.

Om evenemanget är avgiftsfritt debiterar vi en avbokningsavgift på 20 euro för avbokningar som inte har meddelats eller avbokningar som har gjorts efter utsatt tid.

Om det inte finns tillräckligt många som har anmält sig till ett evenemang kan Språkexperter rf ställa in det. Språkexperter rf förbehåller sig rätten att ändra deltagaravgifter och innehåll samt att byta lokal för evenemang och ställa in det.

Om Språkexperter rf måste ställa in ett evenemang, t.ex. på grund av att en utbildare eller uppträdande artist insjuknar, ersätter Språkexperter rf inte utgifter som redan uppkommit för deltagaren, såsom resekostnader. I första hand strävar vi efter att ordna inställda evenemang vid ett annat tillfälle. Om detta inte är möjligt, återbetalar Språkexperter rf anmälningsavgiften.