fbpx
Skip to content

Kieliasiantuntijalle

Palkansaaja, ammatinharjoittaja tai freelancer – Kieliasiantuntijat ry on ammattijärjestösi, kun työskentelet kieliasiantuntija-ammatissa monikielisen viestinnä parissa tai olet kääntäjä tai tulkki.

Kieliasiantuntijat ry:n jäsenyys on osoitus siitä, että arvostat koulutustasi ja ammattitaitoasi. Jäsenenämme kuulut valtakunnalliseen lähes 3 000 kieliasiantuntijan, kääntäjän, tulkin ja monikielisen viestijän akavalaiseen yhteisöön.

Jäsenenä saat tukea ja neuvoja  työelämän eri vaiheisiin, kun esimerkiksi mietit urasi suuntaa tai sopivaa palkkiota. Tarjoamme sinulle yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa kattavat laki- ja neuvontapalvelut ja osaamistasi tukevia ja ammattitaitoasi kehittäviä palveluita.

Jäseneneksi voivat liittyä niin palkansaajat kuin ammatinharjoittajat, yrittäjät ja freelancerit. Myös kieliasiantuntijaksi suuntautuvan opiskelijan kannattaa liittyä jäseneksemme.

Kaikki yhdellä jäsenmaksulla

Kieliasiantuntijat ry:n varsinaisena jäsenenä saat yhdellä jäsenmaksulla kaikki Kieliasiantuntijat ry:n ja Akavan Erityisalojen tuottamat palvelut. Lisäksi kuulut akavalaisen edunvalvonnan piiriin. Palkansaajat ovat myös vakuutettuja Erikoiskoulutettujen työttömyyskassa Erkossa.

Suosittele jäsenyyttä ja hyödy itse

Mitä useampi kieliasiantuntija kuuluu omaan ammattijärjestöönsä, sitä painavampi on sanamme käännös- ja tulkkausalalla ja kielipalvelualalla. Olemme kieliasiantuntijoiden oma järjestö: verkosto, johon ei voi kuulua kuka tahansa.

Tuo myös kollegasi, ystäväsi tai perheenjäsenesi etujemme piiriin. Kun suosittelet jäsenyyttä, hyödyt itsekin!

Pysy ajan hermolla - pidä tietosi ajan tasalla

Kun olet jo jäsenemme, pidäthän jäsentietosi, kuten yhteystietosi, ajan tasalla. Näin pääset hyödyntämään kaikki palvelumme ja saat ajankohtaisimman tiedon työelämästä ja tapahtumistamme. Voit tarkistaa omat tietosi helposti Akavan Erityisalojen verkkoasioinnissa.

Palvelumme jäsenillemme

Jäsenyyden muut edut ja hyödyt