Siirry sisältöön

Jäsenyys tuo turvaa

Kieliasiantuntijat ry on ammattijärjestösi, kun työskentelet kieliasiantuntija-ammatissa monikielisen viestinnän, kielten, kääntämisen ja tulkkauksen parissa. Palkansaaja, ammatinharjoittaja, freelancer tai opiskelija – liity jäseneksi jo tänään!

Kieliasiantuntijat ry:n jäsenyys on osoitus siitä, että arvostat koulutustasi ja ammattitaitoasi. Jäsenenämme kuulut valtakunnalliseen yli 2 500 kieliasiantuntijan, kääntäjän, tulkin ja monikielisen viestinnän asiantuntijan yhteisöön. Olemme osa Akava-yhteisöä.

Jäsenenä saat tukea ja neuvoja  työelämän eri vaiheisiin, kun esimerkiksi mietit urasi suuntaa tai sopivaa palkkiota. Tarjoamme sinulle yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa kattavat laki- ja neuvontapalvelut ja osaamistasi tukevia ja ammattitaitoasi kehittäviä palveluita.

Jäseneksi voivat liittyä niin palkansaajat kuin ammatinharjoittajat, yrittäjät ja freelancerit. Myös kieliasiantuntijaksi suuntautuvan opiskelijan kannattaa liittyä jäseneksemme.

Kaikki palvelut yhdellä jäsenmaksulla

Kieliasiantuntijat ry:n varsinaisena jäsenenä saat yhdellä jäsenmaksulla kaikki Kieliasiantuntijat ry:n ja Akavan Erityisalojen tuottamat palvelut. Lisäksi kuulut akavalaisen edunvalvonnan piiriin. Palkansaajat ovat myös vakuutettuja Erikoiskoulutettujen työttömyyskassa Erkossa.

Suosittele jäsenyyttä ja hyödy itse

Mitä useampi kieliasiantuntija kuuluu omaan ammattijärjestöönsä, sitä painavampi on sanamme käännös- ja tulkkausalalla ja kielipalvelualalla. Olemme kieliasiantuntijoiden oma järjestö: verkosto, johon ei voi kuulua kuka tahansa.

Tuo etujemme piiriin myös kollegasi, ystäväsi tai perheenjäsenesi. Kun suosittelet jäsenyyttä, hyödyt itsekin!

Liity kannatusjäseneksi

Aina ei ole tarvetta koko paketille, vaan voit myös liittyä Kieliasiantuntijat ry:n kannatusjäseneksi.

Kieliasiantuntijat ry:n kannatusjäsenenä saat kaikki Kieliasiantuntijat ry:n tarjoamat palvelut ja edut. Työttömyyskassan jäsenyys tai Akavan Erityisalojen tai muut Akava-yhteisön tarjoamat palvelut ja edut eivät kuulu jäsenyyteen.

Pysy ajan hermolla – pidä tietosi ajan tasalla

Kun olet jo jäsenemme, pidäthän jäsentietosi, kuten yhteystietosi, ajan tasalla. Näin pääset hyödyntämään kaikki palvelumme ja saat ajankohtaisimman tiedon työelämästä ja tapahtumistamme. Esimerkiksi työehtosopimuksia neuvoteltaessa on tärkeää, että meillä on oikeat tiedot työtilanteestasi.

Voit tarkistaa omat tietosi helposti jäsenen verkkoasioinnissa.

Palvelumme jäsenillemme

Jäsenyyden muut edut ja hyödyt