Siirry sisältöön

Muiden tilaisuuksien peruutusehdot

Luethan seuraavat peruutusehdot, sillä sovellamme niitä järjestämissämme tilaisuuksissa.

Nämä peruutusehdot koskevat verkostoitumistilaisuuksia (esimerkiksi kollegailtoja). Koulutusten peruutusehdot löydät täältä.

Tilaisuudet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan tapahtumakalenterimme kautta.

 

Peruutusehdot etätilaisuuksissa

Osallistumisen voi perua maksutta yhtä (1) päivää ennen tilaisuutta.

Saman päivän peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Jos tilaisuus on maksuton, veloitamme 20 euron peruutusmaksun ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista.

Peruutusehdot lähitilaisuuksissa

Osallistumisen voi perua kustannuksitta viisi (5) päivää ennen tilaisuutta.

Jos tilaisuus on ollut maksuton, veloitamme 20 euron peruutusmaksun ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista.

Jos tilaisuuteen ilmoittautuneita ei ole riittävästi, Kieliasiantuntijat ry voi peruuttaa sen. Kieliasiantuntijat ry pidättää itsellään oikeudet osallistumismaksujen ja sisältöjen muutoksiin sekä tilaisuuden järjestämispaikan muutokseen ja tilaisuuden peruutukseen.

Jos Kieliasiantuntijat ry joutuu perumaan tilaisuuden esim. kouluttajan tai esiintyjän sairastumisen vuoksi, Kieliasiantuntijat ry ei korvaa osallistujalle jo mahdollisesti syntyneitä kuluja, kuten matkakuluja. Peruutettu tilaisuus pyritään ensisijaisesti järjestämään toisena ajankohtana. Jos tämä ei ole mahdollista, Kieliasiantuntijat ry palauttaa osallistumismaksun.

Huomaathan, että kattojärjestömme Akavan Erityisaloilla voi olla peruutusehdot järjestämiinsä tilaisuuksiin.

Kun Kieliasiantuntijat ry järjestää tilaisuuden jonkin yhteistyökumppaninsa kanssa, tilaisuuden peruutusehdot voi poiketa näistä ehdoista.