Siirry sisältöön

Kieliasiantuntija, vaikuta tulevaisuuteesi – asetu ehdolle hallitukseen!

Hanna / 13.10.2022

Työelämä muuttuu, mutta voit itse olla vaikuttamassa siihen, miten se muuttuu. Kieliasiantuntijat ry:n toiminnassa pääset työelämäkeskustelujen ytimeen ja voit olla mukana rakentamassa kielialan tulevaisuutta. Kerro meille, mitkä asiat sinua erityisesti kiinnostavat ja mihin toivoisit meidän keskittyvän edunvalvonnassa.

balloons-1012541_640

Kieliasiantuntijat ry:n syyskokouksessa 29.11. valitaan yhdistyksen hallitukseen jäseniä kaudelle 2023–2024. Asetu nyt ehdolle! Täytä hakulomake viimeistään 20.11.

Hallituksessa voit vaikuttaa työelämän muutokseen

Hallituksessa on täytettävänä 3–5 varsinaisen jäsenen paikkaa ja kahden varajäsenen paikat. Hallitustyöskentelyssä et välttämättä tarvitse aiempaa järjestökokemusta, mutta sinulla on oltava halua vaikuttaa ja intoa paneutua yhteisten asioiden hoitoon.

Hallituksen jäsenenä olet mukana kehittämässä järjestömme toimintaa strategisesti ja suunnittelemassa vaikuttamistyötämme. Edellytyksenä on sitoutuminen tehtävään koko toimikaudeksi. Suuria paineita ei työskentelystä tarvitse kuitenkaan ottaa, vaan työtä tehdään yhdessä ja myös yhdessä saavutetaan tuloksia.

Hallituksen jäsenen toimikausi kestää kaksi vuotta ja varajäsenen kausi vuoden. Hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuodessa. Pääset myös suunnittelemaan intensiivisemmin järjestömme strategista toimintaa kahdesti vuodessa järjestettävissä seminaariviikonlopuissa.

Hallitustyöskentelystä maksetaan kokouspalkkio. Myös varajäsenten toivotaan osallistuvan aktiivisesti kokouksiin ja työskentelyyn.

Hae hallitukseen näin:

Asetu ehdokkaaksi hallitukseen täyttämällä alla oleva hakemus viimeistään 20.11.

Ehdokkaat esitellään Kieliasiantuntijat ry:n marraskuun jäsenkirjeessä. Tätä varten lähetä vaakamuotoinen kasvokuvasi jpg- tai png-muodossa osoitteeseen toimisto@kieliasiantuntijat.fi.

Syyskokouksessa 29.11. jokainen ehdokas esittelee lyhyesti itsensä ja tavoitteensa. Jos et pääse paikalle, voit tehdä enintään kahden minuutin videoesittelyn, jonka näytämme kokousosallistujille. Vastaa videolla hakulomakkeella oleviin kysymyksiin. Toimita linkki videoon viimeistään ti 22.11. osoitteeseen toimisto@kieliasiantuntijat.fi.

Voit halutessasi asettua ehdolle myös vasta syyskokouksessa.

Lisätiedot

Lisätietoa ehdolle asettumisesta ja hallituksen tehtävistä saat Kieliasiantuntijat ry puheenjohtajalta Suvi Seikkulalta (puheenjohtaja@kieliasiantuntijat.fi) tai toiminnanjohtajalta Hanna Gorschelnikilta (hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi).