Siirry sisältöön

Olen humanisti -kampanja taas käynnissä

Taina Ukkola/ 28.8.2020

Olen humanisti -kampanja on taas pyörähtänyt käyntiin. Tänä vuonna kampanjalle otettiin käyttöön hienot verkkosivut.

olen_humanisti_logo_orange

Kampanjan verkkosivut löytyvät osoitteesta https://olenhumanisti.fi/. Sivuilta löytyvät kaikki viime vuoden hienot uratarinat. Voit myös käydä lukemassa tämän vuoden ensimmäisen tarinan. Lisäksi sivuilla julkaistaan mielenkiintoisia kirjoituksia humanismista ja sen tärkeydestä yhteiskunnassamme.

Verkkosivuiltamme voit ladata omaan sosiaalisen median kuvaasi raamit ja näin osoittaa ylpeästi olevasi humanisti. Kampanjaa voit myös seurata Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä tunnisteella olenhumanisti.

Olen humanisti -kampanjan järjestävät Kieliasiantuntijat, Museoalan ammattiliitto MAL, Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt, Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ja Akavan Erityisalat.

Olen humanisti -kampanjan tavoitteena on lisätä tietoa humanistisista aloista ja parantaa humanististen tutkintojen arvostusta työmarkkinoilla. Kampanjaan liittyvissä uratarinoissa kerrotaan, miten erilaisille aloille ja moniin tehtäviin humanististen tieteiden tutkinnolla voi työelämässä sijoittua.