Siirry sisältöön

Tule mukaan Kiekaus-lehden toimituskuntaan!

Hanna Gorschelnik / 8.2.2024

Haluatko olla mukana kertomassa kieliasiantuntijoiden työelämästä? Etsimme toimituskuntaamme lisää innokkaita jäseniä tuomaan esiin kieliasiantuntijuuden monia muotoja.

people-gb32c5b9bd_640

Kieliasiantuntijoiden Kiekaus-lehti ilmestyy verkossa. Juttuja julkaistaan tasaista tahtia pitkin vuotta. Lehdessä julkaistaan toimituskuntamme kirjoittamia erilaisia kielialaan ja kieliasiantuntijuuteen sekä työelämään liittyviä artikkeleita ja haastatteluja. Lisäksi julkaisemme tänä vuonna ensimmäistä kertaa vuosijulkaisun, joka lähetetään kaikille jäsenillemme.

Oletko innokas kirjoittaja ja haluat seurata kielialaa ja kieliasiantuntijoita koskettavia ilmiöitä? Kiekaus-lehtemme toimituskunta etsii vahvistusta joukkoonsa.

Toimituskunta suunnittelee ja kirjoittaa verkkolehdessä julkaistavan sisällön. Lisäksi toimituskunta tuottaa Kieliasiantuntijoiden vuosijulkaisun, johon kootaan tietoa kielialalta. Toimituskunnassa pääset siis jakamaan myös omia juttuideoita.

Tarjoamme toimituskuntalaisille mukavan harrastuksen kirjoittamisen parissa ja mahdollisuuden harjoittaa ja kehittää omia taitojaan. Aikaisempaa kokemusta toimitustyöstä et tarvitse, mutta innostus ja kyky kirjoittaa erilaisia tekstejä on edellytys toimituskunnassa toimiselle. Ideoinnin ja kirjoittamisen lisäksi toimituskuntalaiset editoivat ja kommentoivat toistensa tekstejä. Toimituskunta kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Toimituskunnan kokouksista ja kirjoituksista maksetaan palkkio.

Lisätietoja saat toiminnanjohtajaltamme Hanna Gorschelnikiltä (hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi). Voit myös ilmoittautua mukaan lähettämällä viestin Hannalle.