Siirry sisältöön

Tutustu uuteen jäsenetuun: Ansio+-palvelu käytössäsi

Melissa Betancourt / 18.4.2024

Akavalaisille on avattu uusi jäsenetu: Ansio+ -palvelu, joka mahdollistaa keikkatyöntekijälle työn tekemisen aidosti työsuhteessa.

Kuin kevytyrittäjä, mutta työsuhteessa.
Kuin kevytyrittäjä, mutta työsuhteessa.

Ansio+ vastaa nykypäivän työntekijöiden ja työnantajien muuttuviin tarpeisiin. Se toimii parhaiten pidemmissä tehtävissä, joissa työtunteja on viikossa yli 18 tuntia.

Ansio+ on sinulle ilmainen palvelu, kun olet jäsenemme. Jos tiedät työtehtävän, jonka haluaisit tehdä työsuhteessa, mutta työnantaja ei voi palkata sinua suoraan, voit kysyä Ansio+ palvelusta mahdollisuutta tehdä toimeksianto palvelun kautta. Palvelu auttaa selvittämään tilanteen ja kertoo, miten voit edetä. Voit ottaa yhteyttä ilman sitoumusta.

Työnantajana Ansio+ hoitaa puolestasi kaikki pakolliset maksut, kuten eläke-, sairaus- ja tapaturmavakuutusmaksut. Kaikki palvelumaksut maksaa toimeksiantaja. Ansio+:ssa toimeksiantajan maksama palvelumaksu vaihtelee sen mukaan, kuinka suuri toimeksianto on ja millä toimialalla se tapahtuu. Palkasta sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen, jotta hinnoittelu olisi avointa ja oikeudenmukaista.

Haluatko ottaa palvelu käyttöösi? Tee näin:

  1. Rekisteröidy Ansio+:n käyttäjäksi.
  2. Pyydä työnantajaa lähettämään työpyyntö Ansio+ palvelun kautta tai ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.
  3. Ansio+ palvelusta otetaan sinuun yhteyttä, jolloin sovitaan käytännön asioista ennen töiden aloittamista.
  4. Ansio+ hoitaa kaiken paperityön. Sinulle maksetaan tehtyjen työtuntien mukaan.

Tutustu Ansio+ -palveluun tästä