Siirry sisältöön

Kieliasiantuntijat liittyy WWF:n Green Office -ympäristöohjelmaan

Hanna / 19.4.2022

Kieliasiantuntijat on sitoutunut WWF:n Green Office ympäristöohjelman toimintaperiaatteisiin.

Kuvituskuva: Keväinen puun oksa, jossa pienet vihreät lehdet.
Kuvaaja: Roine Piirainen

Toimitiloillemme on laadittu Green Office -ympäristöohjelma, ja henkilöstömme on sitoutunut noudattamaan Green Office -kriteerejä. Myös luottamushenkilöt koulutetaan tarpeellisilta osin noudattamaan Green Office -ohjelmaa. Tavoitteenamme on tiedostaa ja ottaa huomioon ympäristönäkökohdat jokapäiväisessä toiminnassamme.

Green Office on toimistoille tarkoitettu ympäristöpalvelu, jonka tavoite on luonnonvarojen säästäminen ja kestävien kulutustapojen edistäminen. WWF kannustaa Green Office -järjestelmässä mukana olevia organisaatioita olemaan esimerkillisiä ekotehokkaiden ratkaisujen ja ympäristömyönteisten toimintamallien toteuttamisessa työpaikoillaan.

Liittyminen Green Office -ympäristöohjelmaan on jatkoa Kieliasiantuntijoiden vuonna 2019 toteutetulle ilmastokampanjalla. Tuolloin sitouduimme joka kuukausi uuteen valittuun tekoon, joka tähtäsi ilmastoystävälliseen toimintaan. - Nämä teot juurtuivat toimintatavaksemme helposti. Askel Green Office -ohjelmaan on siksi meille helppo, sanoo Kieliasiantuntijoiden toiminnanjohtaja Hanna Gorschelnik.

Voit tutustua vuoden 2019 ilmastokampanjaamme verkkosivuillamme.

Green Office -toimintaperiaatteet myös työpaikallesi?

Kutsumme jäsenemme viemään ympäristömyönteisyyttä omille työpaikoilleen. Ympäristökuormituksen vähentäminen ja ilmastonmuutoksen hillitseminen ovat meidän kaikkien yhteinen tehtävämme. Jos tarpeeksi moni sitoutuu muuttamaan toimintatapojaan, pieniltäkin tuntuvilla arkisilla valinnoilla on lopulta iso merkitys.

Kannustamme sinua tutustumaan WWF:n Green Officeen ja ottamaan asia puheeksi työpaikallasi! Näin voit olla mukana viemässä ympäristömyönteisyyttä työyhteisöösi.

 

WWF Green Office toimii Kieliasiantuntijoissa välineenä, jonka avulla pienennämme työpaikkamme hiilijalanjälkeä ja käytämme luonnonvaroja viisaasti.